Δίχτυα και ακίδες απώθησης περιστεριών

Η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού περιστεριών σε μπαλκόνια, εσοχές και κοινόχρηστους χώρους δημιουργεί πληθώρα προβλημάτων υγιεινής καθώς αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία, καθώς τα περιττώματά τους δημιουργούν εστίες μόλυνσης.

Εμποδίζουμε το πέρασμα των περιστεριών χωρίς να τα τραυματίζουμε, τοποθετώντας ειδικά δίχτυα ή ακίδες, μεγάλης αντοχής και σωστής τοποθέτησης σε διάφορα σημεία (μπαλκόνια, στέγαστρα, προβολείς, επιγραφές, μπαλκόνια μετώπες κτιρίων κεραμοσκεπές, φωτοβολταϊκά) και γενικά όπου μπορούν να κάνουν τις φωλιές τους, απαλλάσσοντάς σας μια για πάντα από τις ζημιές που προκαλούν τα πτηνά. Προγραμματίστε άμεσα  μια δωρεάν αυτοψία στο χώρο σας από το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Περισσότερες πληροφορίες

Οικιακός ποντικός

Οικιακός ποντικός

Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις ελέγχου παρασίτων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, συμβάλλοντας στην προστασία του προσωπικού, των πελατών και της φήμης της επωνυμίας σας.

Περισσότερα

Φίδια

Από όλα τα είδη φιδιών που μπορεί να συναντήσει κανείς στη χώρα μας, μόνο τα 7 φέρουν δηλητήριο, ενώ τα υπόλοιπα είναι εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο. Συγκεκριμένα η οχιά είναι το είδος που παρουσιάζει το πιο σημαντικό υγειονομικό ενδιαφέρον λόγω του ισχυρού δηλητηρίου του συγκριτικά με τα άλλα είδη.

Περισσότερα