Καταπολέμηση παρασίτων για επιχειρήσεις φιλοξενίας

Από το 2007 μας εμπιστεύονται επιχειρήσεις φιλοξενίας για την ευημερία των επισκεπτών και του προσωπικού.

Τα παράσιτα μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επομένως η προστασία από αυτά είναι το κλειδί. Το προσωπικό και οι επισκέπτες πρέπει να προστατεύονται από τους κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια που συνεπάγονται από αυτά. Τα ξενοδοχεία με οργανωμένη εστίαση και κουζίνες πρέπει να προστατεύουν τη φήμη της επωνυμίας τους που αποκτήθηκε με κόπο και τη θετική εμπειρία πελατών, ειδικά στη σημερινή εποχή όπου οι κριτικές διαμοιράζονται αμέσως στο διαδίκτυο.

Η εταιρεία μας θα σχεδιάσει ένα πρόγραμμα διαχείρισης παρασίτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η δομική ακεραιότητα, οι εποχιακές περιβαλλοντικές συνθήκες για την ανάπτυξη των παρασίτων και η πιθανότητα δραστηριότητάς τους. Οι ειδικοί μας στον έλεγχο παρασίτων θα αναπτύξουν στη συνέχεια ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να εξασφαλίσουν συνεχή προστασία από τα παράσιτα.

Υποστήριξη του κλάδου της φιλοξενίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού

Ο κλάδος της φιλοξενίας είναι από τους τομείς που έχουν πληγεί περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Πρόσθετα μέτρα υγείας και ασφάλειας είναι πλέον απαραίτητα για να καθησυχαστούν οι πελάτες ότι τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι ασφαλή. Οι καινοτόμες λύσεις ελέγχου παρασίτων της Άξων Απολυμαντική μαζί με τα κατάλληλα μέτρα υγιεινής μπορούν να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τώρα και στο μέλλον.

Εξασφάλιση υψηλών επιπέδων ασφάλειας των τροφίμων

Η ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων (IPM) είναι προσαρμοσμένη στους χώρους αποθήκευσης και στις κουζίνες των ξενοδοχείων για να διασφαλίσει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας τροφίμων σε ολόκληρη την επιχείρησή. Οι λύσεις μας για τον έλεγχο των παρασίτων είναι μοναδικά προσαρμοσμένες για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας, αποτρέποντας προληπτικά τον κίνδυνο και τις δαπανηρές επιπτώσεις των προσβολών.

Διακριτικότητα για την άνεση των επισκεπτών του ξενοδοχείου

Οι προσβολές από κοριούς αντιμετωπίζονται γρήγορα, αποτελεσματικά και διακριτικά. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν τη μέθοδο, χωρίς χημικά, θερμική επεξεργασία Axontherm. Χωρίς υπολειπόμενες παρενέργειες, τα δωμάτια και τα έπιπλα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν άμεσα χωρίς να επηρεαστεί η άνεση των πελατών σας ή η τελική αξία.

Συνέπεια στην ανάθεση της περιουσίας σας

Οι τεχνικοί μας παρέχουν συνεπείς λύσεις καταπολέμησης παρασίτων, λειτουργώντας σύμφωνα με αυστηρές τυπικές διαδικασίες λειτουργίας με αποτελεσματικές και αξιόπιστες, ποιοτικές λύσεις υπηρεσιών.

Ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων

Η Άξων Απολυμαντική προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων με αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις διαχείρισης παρασίτων για την πρόληψη του κινδύνου και των επιπτώσεων από δαπανηρές προσβολές επιβλαβών παρασίτων.