Υπηρεσίες απολύμανσης

Η Άξων Απολυμαντική παρέχει γρήγορη ανταπόκριση, στις υπηρεσίες απολύμανσης για να προστατεύσει την επιχείρησή σας αλλά και το σπίτι σας από μολυσματικά βακτήρια, ιούς και ασθένειες.
Οι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο ατομικό προστατευτικό, αναπνευστικό και τεχνικό εξοπλισμό απολύμανσης για να λειτουργούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζουμε ιδιωτικές, δημόσιες επιχειρήσεις αλλά και οικιακούς πελάτες να διατηρούν υψηλά επίπεδα υγιεινής στον τομέα δραστηριοποίησής τους.
Επίσης το συνεργείο μας προσφέρει εξειδικευμένη υπηρεσία απολύμανσης και ΙΧ αυτοκινήτων, εταιρικών οχημάτων, έκτακτης ανάγκης κ.λπ., με νεφελοψεκασμό ULV όλων των επιφανειών του οχήματος.

Απολύμανση για μικρόβια και μολυσματικούς ιούς

Πρόληψη – Καταπολέμηση

Προληπτικές ή μη εφαρμογές για να απολυμάνετε τους χώρους σας.

Υψηλό επίπεδο προστασίας

Για περιορισμό και έλεγχο κάθε μολυσματικής νόσου, με νεφελοψεκασμό με εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό που καταπολεμά ένα ευρύ φάσμα παθογόνων μικροοργανισμών μέσα σε δευτερόλεπτα σε όλα τα σημεία επαφής που περιλαμβάνουν χειρολαβές θυρών, διακόπτες φώτων, εξοπλισμό, γραφεία και τοίχους.

Aσφάλεια στο χώρο σας Μειώνοντας αποδεδειγμένα τον κίνδυνο διασποράς των  μικροβίων, καθώς και μετάδοσης ιών, βακτηρίων και μυκήτων, προσφέρουμε λύσεις για ασφάλεια και προστασία από τους επικίνδυνους και επιβλαβείς μικροοργανισμούς , στο εργασιακό και οικιακό σας περιβάλλον με ειδικές συσκευές απολύμανσης αέρα με χρήση UV υπεριώδους ακτινοβολίας, φωτοκαταλυτικής οξείδωσης και ελεγχόμενης παραγωγής όζοντος, καθώς και ψεκασμούς απολυμαντικών.

Περισσότερες πληροφορίες

μυοκτονία.jpg

Μυοκτονία

Αποτελεσματικές λύσεις ελέγχου τρωκτικών εξασφαλίζοντας την προστασία του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, προστατεύοντας παράλληλα με την υγεία σας και τη φήμη της εταιρείας σας.

Περισσότερα

Χρήση gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια

Η εφαρμογή απεντόμωσης με χρήση gel είναι ασφαλής για τους χρήστες των χώρων και το περιβάλλον και εφαρμόζεται για την αντιμετώπιση κυρίως της γερμανικής κατσαρίδας καθώς και για διάφορα είδη μυρμηγκιών. Το gel διαθέτει τροφελκυστικές ουσίες και δρα ως εντομοκτόνο στομάχου.

Περισσότερα

Κουνούπια

Τα κουνούπια θεωρούνται ως η μεγαλύτερη ζωική απειλή για τον άνθρωπο, καθώς μεταδίδοντας σοβαρές ασθένειες, προκαλούν πολύ περισσότερους θανάτους από όσους τα άλλα ζωικά είδη.

Περισσότερα