Θερμική επεξεργασία με ξηρό υπέρθερμο ατμό

Η Άξωνθερμ είναι μια υπηρεσία θερμικής επεξεργασίας που παρέχει ατοξική, χωρίς χημικές ουσίες επεξεργασία για την καταπολέμηση κοριών, αποτελεσματική σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής τους.

Κοριοί. Αναμφισβήτητα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος οποιασδήποτε επιχείρησης ελέγχου παρασίτων και ένας αναμφισβήτητος εφιάλτης για τους διαχειριστές εγκαταστάσεων στον κλάδο της φιλοξενίας. Για την αντιμετώπισή τους έχουμε αναπτύξει μια μη τοξική λύση θερμικής επεξεργασίας, αποτελεσματική ενάντια στους κοριούς σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής – όλα σε μία μόνο θεραπευτική εφαρμογή.

Τι είναι οι θερμική επεξεργασία;

Ιδιαίτερα αποτελεσματική έναντι κοριών και εντόμων, όπως τα παράσιτα των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων αλλά και για τις κατσαρίδες. Χρησιμοποιείται στοχευμένη εφαρμογή θερμότητας, Η θερμική επεξεργασία φτάνει σε όλες τις περιοχές της προσβολής χωρίς να προκαλεί ζημιά σε επεξεργασμένα αντικείμενα, όπως έπιπλα και υφάσματα. Το κινητό σύστημα παρέχει ξηρή, στοχευμένη και μεταφερόμενη θερμότητα για την αντιμετώπιση των προσβολών χωρίς τη χρήση χημικών και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, ξενώνες, γηροκομεία και οικιακά ακίνητα.

Θερμική επεξεργασία Άξωνθερμ: Πώς υποστηρίζει την επιχείρησή σας

Η Άξωνθερμ παρέχει στις επιχειρήσεις μια εναλλακτική, πιο αποτελεσματική, λύση για τον έλεγχο των κοριών και άλλων παρασίτων εντόμων σε σύγκριση με τις συμβατικές μορφές καταπολέμησης παρασίτων όπως η χρήση εντομοκτόνων. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο για ξενοδοχεία, σπίτια και άλλες επιχειρήσεις, ιδιαίτερα αναφορικά με τις αυξανόμενες απαιτήσεις της νομοθεσίας σχετικά με τη χρήση φυτοφαρμάκων.

Πλεονεκτήματα της θερμικής επεξεργασίας Άξωνθερμ:

Ελάχιστη διαταραχή

Η άμεση και αποτελεσματική θερμική επεξεργασία εξαλείφει άμεσα τα έντομα στόχους. Η μη τοξική, απαλλαγμένη από χημικά φύση του Άξωνθερμ επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων περιοχών αμέσως μετά.

Καταπολέμηση κοριών χωρίς χημικά

Χωρίς χημικά και φυτοφάρμακα, το Άξωνθερμ είναι φιλικό προς το περιβάλλον και κατάλληλο για χρήση σε ευαίσθητα περιβάλλοντα χώρων τροφίμων, γηροκομείων, ξενοδοχείων και νοσοκομείων για την καταπολέμηση των κοριών.

Ελαχιστοποιεί το κόστος αντικατάστασης

Η θερμική επεξεργασία Άξωνθερμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά έπιπλα και είδη ταπετσαρίας, εξαλείφοντας επιτυχώς τους κοριούς χωρίς να προκληθούν ζημιές, εξοικονομώντας έξοδα απόρριψης και αντικατάστασης.

Προστατεύει τη φήμη της εταιρείας σας

Από την έγκαιρη ανίχνευση έως την ταχεία απόκριση, τα προβλήματα των παρασίτων εξαλείφονται γρήγορα και πλήρως, διασφαλίζοντας ότι οι προσβολές από κοριούς και έντομα θα περιοριστούν και θα αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη θερμική επεξεργασία

Το Άξωνθερμ είναι μια καινοτόμος λύση θερμικής επεξεργασίας που προσφέρεται από την Άξων Απολυμαντική, χρησιμοποιώντας τη θερμότητα ως εναλλακτική λύση στα συμβατικά χημικά εντομοκτόνα για τον έλεγχο των εντόμων. Με την απαγόρευση του μεθυλοβρωμιδίου και με την αυξανόμενη αντοχή στα εντομοκτόνα, υπάρχει ανανεωμένο ενδιαφέρον για τη χρήση της θερμότητας για την αντιμετώπιση των προσβολών από παράσιτα.

Ναι, υπό την προϋπόθεση ότι ο εξοπλισμός και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται παρακολουθούνται και συντηρούνται σωστά. Η Άξων Απολυμαντική διαθέτει εκτενώς εκπαιδευμένους ειδικούς, επαγγελματικό εξοπλισμό και ολοκληρωμένες διαδικασίες λειτουργίας και ασφάλειας.

Ναι, υπό την προϋπόθεση ότι ο εξοπλισμός και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται παρακολουθούνται και συντηρούνται σωστά. Η Άξων Απολυμαντική διαθέτει εκτενώς εκπαιδευμένους ειδικούς, επαγγελματικό εξοπλισμό και ολοκληρωμένες διαδικασίες λειτουργίας και ασφάλειας.

Για πρακτικούς λόγους, τα έντομα θα πρέπει να εκτίθενται σε βέλτιστη θερμοκρασία μεταξύ 56°C και 60°C. Αυτή η θερμοκρασία πρέπει να διατηρείται για ένα χρονικό διάστημα κάποιων δευτερολέπτων προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι όλα τα στάδια ζωής του εντόμου στόχου θα θανατωθούν. Ο απαραίτητος χρόνος θα εξαρτηθεί από την πραγματική θερμοκρασία που διατηρείται και από το είδος του εντόμου.

Με αφυδατώνει με την αποξήρανση. Επιπλέον, βασικές πρωτεΐνες στο σώμα, όπως τα ένζυμα, μετουσιώνονται και καταστρέφονται.

Ενώ η πλειονότητα των θερμικών επεξεργασιών στοχεύει κοριούς, όλοι οι τύποι εντόμων μπορούν να αντιμετωπιστούν με θερμότητα, συμπεριλαμβανομένων των αποθηκευμένων παρασίτων προϊόντων, των παρασίτων εντόμων σε εργοστάσια τροφίμων και μύλους, των προσβολών από σκώρο και έντομα σε υφάσματα και έπιπλα, καθώς και έντομα που τρυπούν ξύλο .