Ειδικές υπηρεσίες απολύμανσης για τους χώρους σας

Η Άξων Απολυμαντική παρέχει γρήγορη ανταπόκριση, στις υπηρεσίες απολύμανσης για να προστατεύσει την επιχείρησή σας από μολυσματικά βακτήρια, ιούς και ασθένειες.

Οι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εξοπλισμένοι με τον απαραίτητο ατομικό προστατευτικό, αναπνευστικό και τεχνικό εξοπλισμό απολύμανσης για να λειτουργούν με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Υποστηρίξουμε ιδιωτικές, δημόσιες επιχειρήσεις αλλά και οικιακούς πελάτες να διατηρούν υψηλά επίπεδα υγιεινής στον τομέα δραστηριοποίησής τους.

Υπηρεσία απολύμανσης COVID-19

Οι εξειδικευμένες λύσεις απολύμανσης παρέχουν στις επιχειρήσεις έναν βασικό πόρο υπό το πρίσμα της πανδημίας του COVID-19. Προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας, για να υποστηρίξουμε την επιχειρηματική σας αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορονοϊού.

Πρόληψη

Εφάπαξ προληπτικές εφαρμογές για να απολυμάνετε τους χώρους σας.

Υψηλό επίπεδο προστασίας

Για περιορισμό και έλεγχο της COVID-19 εντός 72 ωρών από επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα.

Μεσολάβηση

Όταν υπάρχει παρουσία από ένα επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα COVID-19 σε ένα χώρο σε διάστημα λιγότερο από 72 ώρες.

Σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης

Όταν θέλετε να αντιδράσετε γρήγορα σε περίπτωση μόλυνσης.

Υπηρεσία προληπτικής απολύμανσης

Αυτή η υπηρεσία διατίθεται ως αυτόνομη ή τακτική απολύμανση των χώρων για τη μείωση του κινδύνου διασταυρούμενης επιμόλυνσης.

 • Διενεργείται όταν δεν υπάρχουν επιτόπου επιβεβαιωμένα ή ύποπτα κρούσματα COVID-19.
 • Παρέχεται γρήγορη απόκριση, εξειδικευμένη απολύμανση για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε υψηλό επίπεδο υγιεινής στους χώρους σας
 • Η απολύμανση γίνεται με νεφελοψεκασμό ULV και απομάκρυνση των πηγών μόλυνσης σύμφωνα με το νόμο και ακολουθείται με πρόσθετο καθαρισμό του χώρου.
 • Μετά την υπηρεσία παρέχεται πιστοποιητικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ανάγκες σας για απολύμανση

Μιλήστε με την ομάδα μας σήμερα για να συζητήσετε πώς οι υπηρεσίες απολύμανσης μπορούν να υποστηρίξουν τις ανάγκες σας.

 • Απευθυνθείτε σε μας όταν χρειάζεστε εξειδικευμένη υπηρεσία εξαιτίας υποψίας ή επιβεβαιωμένου κρούσματος μόλυνσης.
 • Η εφαρμογή είναι αναγκαίο να διενεργείται εντός 72 ωρών από την επιτόπια αναφορά επιβεβαιωμένου ή ύποπτου κρούσματος COVID-19.
 • Η απολύμανση γίνεται με χρήση εγκεκριμένου από τον ΕΟΦ απολυμαντικού που καταπολεμά ένα ευρύ φάσμα παθογόνων μικροοργανισμών μέσα σε δευτερόλεπτα από την επαφή.
 • Απολύμανση όλων των σημείων επαφής που περιλαμβάνουν χειρολαβές θυρών, διακόπτες φώτων, εξοπλισμό, γραφεία και τοίχους.

Περισσότερες πληροφορίες για την απολύμανση

Για όταν έχετε κλείσει τις εγκαταστάσεις σας για περισσότερες από 72 ώρες λόγω ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης.

 • Η υπηρεσία είναι σύμφωνη με τις απαιτήσεις του ΕΟΔΥ σύμφωνα με τις οποίες η συγκέντρωση των μολυσματικών ιών σε οποιαδήποτε μολυσμένη επιφάνεια είναι πιθανό να έχει μειωθεί σημαντικά μετά από 72 ώρες.
 • Η μεγιστοποίηση του αποτελέσματος επέρχεται με συνδυαστική χρήση απολύμανσης με νεφελοψεκασμό, υπεριώδους ακτινοβολίας και απολύμανση με το χέρι βασικών σημείων επαφής όπως λαβές θυρών, κιγκλιδώματα, διακόπτες φώτων, τηλεχειριστήρια, βρύσες και γραφεία.
 • Η απομάκρυνση των απορριμάτων πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της νομοθεσίας
 • Είναι απαραίτητη η χρήση μέσων ατομικής και αναπνευστικής προστασίας.

Απολύμανση οχημάτων

Η εξειδικευμένη μας υπηρεσία για την απολύμανση εταιρτικών οχημάτων, προσφέρει προστασία του εμπορικού στόλου στις βιομηχανίες μεταφοράς και παροχής υπηρεσιών. Περιλαμβάνει εντατική απολύμανση με νεφελοψεκασμό ULV όλων των σκληρών και μαλακών επιφανειών των υφασμάτων, καθώς και όλων των εσωτερικών και εξωτερικών σημείων επαφής του οχήματος .