Υπηρεσίες απολύμανσης οχημάτων

H εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης οχημάτων με αποδεδειγμένη μείωση του κινδύνου μετάδοσης ιών βακτηρίων και μυκήτων.

Προσφέρουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης οχημάτων με αποδεδειγμένη μείωση του κινδύνου διασποράς των μικροβίων.

Όλες οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών αλλά και εμπορίας και παράδοσης αγαθών χρησιμοποιούν οχήματα. είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η προστασία του προσωπικού και των πελατών. οι επιχειρήσεις καθιερώνουν σημαντικά μέτρα υγιεινής και κοινωνικής απόστασης για την πρόληψη περισσότερων εστιών COVID-19. είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι ο ιός μπορεί να παραμείνει σταθερός σε διαφορετικές επιφάνειες από λίγες ώρες έως και τρεις μέρες.

Η ατμόσφαιρα αλλά και οι επιφάνειες των οχημάτων μπορεί να μολυνθούν με αερολύματα προερχόμενα από το βήχα ή το φτέρνισμα αλλά και από την αφή.

Νεφελοψεκασμός οχημάτων

Ο νεφελοψεκασμος των οχημάτων είναι ο γρηγορότερος τρόπος για την απολύμανση μεγάλου όγκου αέρα και επιφανειών. επιτυγχάνεται απολύμανση μεγαλύτερων επιφανειών και όγκων με ελάχιστη διακοπή της λειτουργίας των οχημάτων.

Εξειδικευμένη απολύμανση αέρα και επιφανειών

Με τον ψεκασμό εξαλείφεται το 99,99% ενός ευρέως φάσματος παθογόνων μικροοργανισμών. οι εφαρμογές εκτελούνται από πλήρως εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους τεχνικούς.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επαγγελματικών οχημάτων, με επιστροφή στην εργασία μέσα σε μία ώρα

Η υπηρεσία απολύμανσης οχημάτων είναι κατάλληλη για τα περισσότερα βασικά μέσα μεταφοράς όπως ταξί λεωφορεία πούλμαν μέσα μαζικής μεταφοράς και οχήματα τοπικής αυτοδιοίκησης

Το ειδικά εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας, φροντίζει για τη διασφάλιση της ελάχιστης αναστάτωσης της επιχείρησης σας και τα οχήματά σας να επιστρέφονται έτοιμα για το δρόμο εντός μιας ώρας από την ολοκλήρωση της υπηρεσίας

Οχήματα έκτακτης ανάγκης

Τα ασθενοφόρα και άλλα οχήματα έκτακτης ανάγκης ενδέχεται να απαιτούν εξειδικευμένο καθαρισμό και απολύμανση εάν μετέφεραν ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19.

Οχήματα ταχυμεταφοράς Courier

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει οδηγήσει σε μια έκρηξη στις παραδόσεις εμπορευμάτων σε κατοικίες, αυξάνοντας τον κίνδυνο μόλυμνσης επιφάνειών όταν τα αγαθά εισέρχονται και εξέρχονται από το όχημα, ειδικά σε καταστάσεις μεγάλου όγκου, όπως κέντρα διαλογής, διανομής και περιοχές αποστολής.

Δημόσια συγκοινωνία

Τα λεωφορεία, τα ταξί και τα τρένα μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο αριθμό επιβατών σε περιορισμένους χώρους, αυξάνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης με επιφάνειες υψηλής αφής, όπως χειρολαβές και υφασμάτινα καθίσματα.