Η προστασία του προσωπικού μας και πελατών κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού αποτελεί για μας μέγιστη προτεραιότητα

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού (COVID-19), λαμβάνουμε τη μεγάλη προσοχή για να διασφαλίσουμε ότι το προσωπικό και οι πελάτες μας έχουν το υψηλότερο επίπεδο προστασίας.

Τι κάνουμε για τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού;

Ως υπεύθυνος οργανισμός που έχει δεσμευτεί να προστατεύει τους ανθρώπους, θα παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα παρέχουμε ενημερωτικές ενημερώσεις στους πελάτες μας.

Θέλουμε να είστε διαβεβαιωμένοι ότι οι συνάδελφοί μας δεν θα θέτουν πρόσθετο κίνδυνο για τους πελάτες μας και τους υπαλλήλους τους. Εφαρμόζουμε ενέργειες και εκπαιδεύουμε για να διασφαλίσουμε τη συνεχή παροχή ασφαλούς και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ενώ τηρούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης και είμαστε ευαίσθητοι στις απαιτήσεις της υγείας και της ασφάλειας των πελατών.

Θα υπάρξουν αλλαγές στα επίπεδα των υπηρεσιών μας προς εσάς;

Η υγεία και η ασφάλεια των συναδέλφων και των πελατών μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και δεν θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εάν δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές να το κάνουμε. Στόχος μας είναι να περιορίσουμε την αναστάτωση στο ελάχιστο. Ωστόσο, οι ακόλουθοι περιορισμοί έχουν τεθεί σε ισχύ για λόγους ασφαλείας.

Η Άξων Απολυμαντική δε θα προσφέρει κανενός είδους υπηρεσία σε αίθουσες ιατρικής περίθαλψης ή χώρους καραντίνας που χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα ασθενών που έχουν βιώσει COVID-19, εκτός εάν είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να το κάνουν.

Τι κάνουμε για τους υπαλλήλους μας;

Όσο στη χώρα μας υπάρχουν ενεργά κρούσματα και ειδικές υγειονομικές οδηγίες, εφαρμόζουμε μέτρα ελέγχου κινδύνου για να διασφαλίσουμε ότι η έκθεση των συναδέλφων σε κινδύνους μόλυνσης θα μειωθεί, συμβάλλοντας στην προστασία τους, αλλά και των πελατών με τους οποίους έρχονται σε επαφή. Αυτοί οι έλεγχοι μπορεί να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Χρήση κατάλληλων ΜΑΠ, που παρέχονται για την εργασία που απαιτείται να εκτελεστεί.

Αυξημένη προσφορά και χρήση ΜΑΠ, ιδιαίτερα μάσκες προσώπου N95 και FFP2

  • Καραντίνα συναδέλφων που παρουσιάζουν συμπτώματα μετά από έκθεση σε μολυσμένα άτομα.
  • Τακτική και καλή υγιεινή των χεριών χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα χέρια έχουν στεγνώσει καλά και αμέσως μετά εφαρμογή διαλύματος απολυμαντικού χεριών με βάση το αλκοόλ.
  • Χρήση κατάλληλων ΜΑΠ, που παρέχονται για την εργασία που απαιτείται να εκτελεστεί.
  • Εξασφάλιση ότι τα κοψίματα και οι εκδορές διατηρούνται καθαρά, επεξεργασμένα και καλυμμένα με αδιάβροχους επιδέσμους.

Έλεγχος παρασίτων για το σπίτι ή τη μικρή σας επιχείρηση

Η Άξων Απολυμαντική μπορεί να σας βοηθήσει να εκπληρώσετε τις οικιακές ή εμπορικές σας ανάγκες ελέγχου παρασίτων

Κοινωνική αποστασιοποίηση

Εφαρμόζουμε κοινωνική απόσταση για να περιορίσουμε την επαφή με πιθανά μολυσμένα άτομα, για να διασφαλίσουμε ότι οι βασικές λειτουργίες του back-office μας συνεχίζουν να μπορούν να εξυπηρετούν τους πελάτες μας χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο άλλους συναδέλφους.

Ύποπτες περιπτώσεις

Εάν ένας συνάδελφος αναπτύξει πυρετό ή συμπτώματα αναπνευστικής νόσου, ή εάν είχε στενή επαφή με κάποιον που εμφανίζει συμπτώματα, έχει λάβει οδηγίες να παραμείνει στο σπίτι και να ζητήσει συμβουλές από τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.